Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

[Workshop 3] How To Phenotype Your Fruits Using Postharvest And Processing Tools

28 septembre / 13 h 30 min - 17 h 30 min

Diane BARRETT (UC DAVIS) : Various tools are available for measuring and predicting the quality of
fruits and vegetables at harvest. The focus will be on improved methods which offer more efficient
and comprehensive determination of quality traits relevant to postharvest or processed products.
Sylvie BUREAU/David PAGE (INRA) : Near infrared tools : from the prediction of fruit composition
to prediction of technological value of industry tomato
Open conference/discussion “on the interest of crossing genetic, agronomic, biochemical and/or
technological approaches to address the next future of fresh or processed fruit quality management”
Conférence ouverte à toute personne désirant présenter un point précis de ses recherches, ou un
sujet de discussion ou de collaboration autour de la qualité. L’objectif étant de mettre en avant les
atouts ou les nouveaux outils développés au sein des laboratoires de la SFR Tersys autour de la
gestion de la qualité des produits à base de fruits. Présentation courte (5 slides/10 min max), points
précis, sujets de collaboration possibles : à soumettre avant le 22 septembre à David PAGE
(david.page@inra.fr)

Lieu : Salle Garance, site INRA PACA (Agroparc Avignon)

 

Télécharger (PDF, 311KB)

 

Workshops around fruit quality control, 12-28 septembre 2017

Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Détails

Date :
28 septembre
Heure :
13 h 30 min - 17 h 30 min
Catégorie d’Évènement:
Site Web :
http://tersys.univ-avignon.fr/workshops/workshops-around-fruit-quality-control-12-28-septembre-2017/

Organisateur

SFR TERSYS

Lieu

INRA
228 route de l'aérodrome
Avignon, 84000 France
+ Google Map