Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

[Workshop 2] New Farming Systems And Their Impact On Quality

21 septembre / 13 h 00 min - 14 h 30 min

Diane BARRETT (UC DAVIS) : Interest in organic farming and climate changes resulting in warming temperatures and drought have motivated increased attention on new farming systems. These result in changes, not only in fruit and vegetable quality at harvest, but also during the postharvest and processing period.

Alexandre VILLAS-BOAS/Anne-Laure FANCIULLINO (INRA) : Interactive effects between crop and process management determine the quality of processed tomato products.

Lieu : Amphithéâtre du Pôle Agrosciences

 

Télécharger (PDF, 311KB)

 

Workshops around fruit quality control, 12-28 septembre 2017

Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Détails

Date :
21 septembre
Heure :
13 h 00 min - 14 h 30 min

Organisateur

SFR TERSYS

Lieu

Pôle Agrosciences
301 rue Baruch de Spinoza
Avignon, 84000 France
+ Google Map

Laissez un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *